fbpx

Glimra expanderar till Uppsala med en 70 meter lång tvättgata

Glimra fortsätter växa och har denna vecka smygöppnat i Uppsala. Carl – kan du berätta vad som händer?

Vi kompletterar vårt erbjudande ytterligare och befäster vår position som den största oberoende biltvättskedjan i Sverige. Vi har sedan tidigare ett etablerat nätverk av gör-det-själv tvättar, automattvättar och nu två tvättgator på fantastiska lägen. Uppsala är den första och inom kort öppnar vi även i Smista, Stockholm.

Daniel – du är ansvarig för tvätten i Uppsala och öppnade för två dagar sedan. Hur känns det?

Det är superkul, kunderna hittade hit första dagen så vi har haft mycket att göra. Just nu har vi ett invigningserbjudande där kunder kan teckna tvätt-abonnemang till kampanjpris så 80% av våra besökare har valt abonnemang vilket är över förväntan!

Skiljer sig tvätten något från det man är van vid på macken eller är den likadan?

Det är framför allt tre saker som kunderna märker skillnad på. Dels att det inte är någon kö; vi kan ta emot en ny bil varje minut så det
ska till mycket för att man behöver vänta. Det andra är att vi hjälper kunderna in i tvätten, så om man är orolig för hur det funkar så hjälper mina fantastiska kollegor till. Det tredje är att vi har microfiberborstar som torkar bilen som sista steg. Det ger både en blankare och torrare bil än vad macken kan erbjuda.

Kul att höra Daniel. Om man bor i Uppsala och vill ha en riktigt bra biltvätt till ett kampanjpris, var ska man åka då?

Då kör man till Upplagegatan 2, vi delar lokaler med Bildemo!

Läs mer om vår nya tvättgata på glimra.se/biltvatt-uppsala/

Top