fbpx

Södermanland

Gripsholms slott, zoo, kyrkor. Och Glimra. Letar du efter en smidig, smart och professionell gör-det-själv biltvätt i Södermanland? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de biltvättar som finns i Södermanland.

På Glimras topputrustade gör-det-själv biltvättar kan du enkelt tvätta bilen själv. Du har koll på hela tvätten i appen och betalar bara för det du förbrukar. Prisvärt, enkelt och miljövänligt. För en normalstor bil tar det sällan längre tid än tio minuter att tvätta bilen och kostnaden är ofta mellan 75-125 kronor. Den är också lika vårdande om din bil som om miljön eftersom spillvattnet renas. Det har aldrig varit enklare att befria din bil från smuts och insekter. Glimrande, visst?

Glimra Moraberg

Gränsbovägen 2 152 42 Södertälje
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Glimra Saltskog

Stålhamravägen 95 151 47 Södertälje
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Glimra Järna

Ullängsvägen 2, 153 30 Järna
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Om våra biltvättar

Idag har vi ett åttiotal stationer runt om i Sverige på noggrant utvalda platser. Vi har gjort allt för att du ska kunna tvätta på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv biltvättar. Hos oss tvättar du snabbt, enkelt och miljövänligt. Sätt oss gärna på prov! Vi hoppas att du glimrar minst lika mycket som bilen efteråt.

Top