fbpx

Biltvätt i Östergötland

Vad ingår när jag tvättar?

På våra stationer tvättar du bilen själv, enkelt prisvärt och miljövänligt. Vi tillhandahåller allt du behöver för att göra bilen ren. Du betalar bara för tiden du tvättar hos oss – från 50 kr!

Play Video

Hitta våra biltvättar i Östergötland

Slott, Kolmården, Göta kanal. Och Glimra. Letar du efter en prisvärd, enkel och miljövänlig gör-det-själv biltvätt i Östergötland? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Östergötland.

På Glimras topputrustade gör-det-själv biltvättstationer kan du enkelt tvätta bilen själv. Du har koll på hela tvätten i appen och betalar bara för det du förbrukar. Prisvärt, enkelt och miljövänligt. För en normalstor bil tar det sällan längre tid än tio minuter att tvätta bilen och kostnaden är ofta mellan 75-125 kronor. Den är också lika vårdande om din bil som om miljön eftersom spillvattnet renas. Det har aldrig varit enklare att befria din bil från smuts och insekter. Glimrande, visst?

Glimra Motala

Agneshögsgatan 20, 591 71 Motala
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Det billigaste sättet att göra bilen ren, sätt oss gärna på prov!

Ladda hem appen idag!

Vad kostar det att tvätta bilen?

Vill du pausa under tvättens gång? Vrid äggklockan till STOPP så debiteras du enligt paustaxa på 3 kr/min.
   Search provided by WP Store Locator

   Gör som Ryska Posten, Taxi Stockholm och många fler - bli företagskund och få galet bra priser i våra gör-det-själv-tvättar.

   I vår företagsportal kan du enkelt bjuda in dina kollegor, välja volymrabatt och få all tvätt samlat på en faktura.

   Top