fbpx

Prisvärd biltvätt

Det billigaste sättet att göra bilen ren, sätt oss gärna på prov!

Betala enkelt med Swish! Ladda hem vår app idag.

Prislista - minutpriser

Vill du pausa under tvättens gång? Vrid äggklockan till STOPP/PAUS så debiteras du enligt paustaxa på 3 kr/min. Lokala avvikelser kan förekomma. Hitta aktuella priser i appen!

En normalstor bil som tvättas en gång i månaden blir ren för mellan 75 - 150 kr.

Play Video

Steg 1. Avfettning. Spraya ett tunt lager på den tuffaste smutsen. Tänk på att vara sparsam med avfettningen för miljön och din plånboks skull.
Steg 2. Förtvätt. Spola av löst sittande smuts för att undvika att få repor på bilen när du använder borsten i nästa steg.
Steg 3. Du drar fram borsten och schamponerar bilen. Använd borsten för att borsta bort smuts som sitter fast hårdare. Dra handen genom borsten för att säkerställa att smuts inte samlats som kan skada din bil.
Steg 4. Dra du tillbaka borsten och spolar av bilen med kallt vatten utan medel för att spola av tvättmedel och lösgjord smuts.
Steg 5. Vax. Hetvax sprutas på hela den rena bilen. Vaxet skyddar bilen, ger bättre vattenavrinning och förenklar kommande tvättar.
Steg 6. Ytbehandling. Avsluta tvätten med att använda avmineraliserat vatten som gör att bilen inte får torkfläckar.

Glimra är Sveriges mest prisvärda och moderna biltvätt. Vi tar alltid hand om miljöfarliga ämnen på ett ansvarsfullt sätt.

Gör som Ryska Posten, Taxi Stockholm och många fler - bli företagskund och få galet bra priser i våra gör-det-själv-tvättar.

I vår företagsportal kan du enkelt bjuda in dina kollegor, välja volymrabatt och få all tvätt samlat på en faktura.

Top