fbpx

Om oss

Team Glimra

Vi på Glimra hade en idé om att det borde vara enklare, roligare och billigare att tvätta bilen.

Känslan av en nytvättad bil är fantastisk. Vi på Glimra hade en idé om att det borde vara enklare, roligare och billigare att tvätta bilen. Vi var övertygade om att det borde gå att kombinera modern teknik med en fullutrustad gör-det-själv-tvätt till ett bra pris. Och samtidigt värna om miljön och naturen. Ur detta föddes Glimra.

En självtvätt som är bra på alla sätt

Billigt, enkelt och miljövänligt. Så skulle man kunna sammanfatta Glimra med tre ord.
Lite mer utförligt är vi Sveriges största fristående kedja med över 60 tvättar. Alla framtagna med målet att du ska längta efter att befria din bil från allt mellan härdade insekter på framrutan till rostfällor som vägsalt.

Vi tror att du kommer att gilla att köra in till oss helt enkelt därför att:
1. Det kostar lite. (En normalstor bil börjar glimra för endast mellan 75-125 kronor).
2. Det går snabbt. (Även om det är kul att tvätta ska du inte behöva mer än tio minuter. Med vår mega-ultra-moderna app sätter du igång tvätten med mobilen).
3. Det är miljövänligt. (Yes, tvätten är lika vårdande om lacken som om naturen. Spillvattnet renas på plats, vilket gör det bättre att tvätta hos oss än till exempel hemma).

Kort sagt, det enda du behöver göra är att följa de busenkla instruktionerna, fatta tag i tvättskaftet och njuta av att se din käraste ägodel bli skinande ren. Visst låter det glimrande!

Miljövänligt

Att tvätta bilen hos Glimra är inte bara bra för din bil, som får både längre livslängd och finare yttre, utan det är också bra för miljön. När du använder Glimras gör-det-självtvättar kan du vara säker på att tungmetaller och andra miljöfarliga ämnen samlas upp och tas om hand. 

Samtliga våra stationer uppfyller tuffa miljökrav och tar om hand miljöfarliga ämnen på ett ansvarsfullt sätt.  

Top