fbpx

Norrland

Älvar, renar, tunnbröd. Och Glimra. Letar du efter en professionell, prisvärd och smidig gör-det-själv biltvätt i Norrland? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Norrland.

På Glimras topputrustade gör-det-själv tvättstationer kan du enkelt tvätta bilen själv. Du har koll på hela tvätten i appen och betalar bara för det du förbrukar. Prisvärt, enkelt och miljövänligt. Tvätten tar ofta inte mer än tio minuter. Den är också lika vårdande om din bil som om miljön eftersom spillvattnet renas. Det har aldrig varit enklare att befria din bil från smuts och insekter. Glimrande, visst?

Om våra biltvättar

Idag har vi ett sextiotal stationer runt om i Sverige på noggrant utvalda platser. Vi har gjort allt för att du ska kunna tvätta på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv biltvättar. Hos oss tvättar du snabbt, enkelt och miljövänligt. Sätt oss gärna på prov! Vi hoppas att du glimrar minst lika mycket som bilen efteråt.

Top