fbpx

Så funkar det

Följ med steg för steg hur det går till

Här kommer en beskrivning på hur du tvättar hos oss. Har det uppstått fel eller har du andra funderingar hittar du mer information under “Felanmälan“.

För att sätta igång öppnar du mobilappen, välj station på kartan, väljer det tvättbås du står i och väljer sedan att starta tvätten i mobilappen. Med mobilappen startar, stoppar och betalar du för din tvätt. Dina programval och hantering av tvätt görs via programväljare i tvättbåset. Ta gärna en titt på instruktionerna på väggen.

Här hittar du minutpriserna per program.

Steg 1.  Avfettning. Spraya ett tunt lager på den tuffaste smutsen. Tänk på att vara sparsam med avfettningen för miljön och din plånboks skull.

Steg 2.  Spola av löst sittande smuts för att undvika att få repor på bilen när du använder borsten i nästa steg.

Steg 3. Du drar fram borsten och schamponerar bilen. Använd borsten för att borsta bort smuts som sitter fast hårdare. Dra handen genom borsten för att säkerställa att smuts inte samlats som kan skada din bil.

Steg 4. Dra nu tillbaka borsten och spolar av bilen med kallt vatten utan medel för att spola av tvättmedel och lösgjord smuts.

Steg 5. Hetvax sprutas på hela den rena bilen. Vaxet skyddar bilen, ger bättre vattenavrinning och förenklar kommande tvättar.

Steg 6. Ytbehandling. Avsluta tvätten med att använda avmineraliserat vatten som gör att bilen inte får torkfläckar.

 Tvätta från 30 kr - Du betalar bara för tiden du tvättar.

 

På våra stationer tvättar du bilen själv, enkelt prisvärt och miljövänligt. Vi tillhandahåller allt du behöver för att göra bilen ren. 

 

Detta ingår:

  • Avfettning
  • Högtryckstvätt
  • Schampo med borste
  • Avspolning
  • Vax
  • Högglans med OsmosvattenMiljövänligt reningssystem

När du använder våra självtvättar kan du vara säker på att tungmetaller och andra miljöfarliga ämnen samlas upp och tas om hand i vårt komplexa reningssystem.

Varje tvättbås är kopplat till brunnssystemet som renar det använda vattnet från olja, metaller och organiska ämnen. Reningsprocessen bygger på att spillvattnets beståndsdelar har olika densitet och renas steg för steg i olika brunnar.

Att glimra är enkelt och prisvärt

1. Ladda ner appen och hitta en Glimra nära dig
2. Välj ett bås och starta tvätten med appen
3. Välj program i båset och börja tvätta. En genomsnittlig tvätt kostar mellan 75-150kr beroende på hur smutsig din bil är.
4. Kör iväg glimrande
Top