fbpx

Glimra välkomnar Daniel Mohsenpour som ny försäljningschef!

Välkommen till Glimra Biltvätt Daniel! Kan du inte berätta lite kort om vem du är?
Jag är utbildad ekonom som har ett brinnande intresse för bilar. När jag inte umgås med vänner och familj hittar man mig i garaget där jag gärna pysslar med mina bilar. Det kan vara allt från att polera bilen till enklare reparationsjobb.

Du jobbade senast som ansvarig för mobiloperatören Telenors försäljning hos återförsäljare. Vad fick dig att välja Glimra?
Bra fråga! Glimra är ett spännande bolag med en intressant profil som förenklar för både företaget med hundratals bilar & familjen med en bil – Att alltid ha en ren bil! Som bilintresserad så ser jag verkligen värdet i en fristående aktör som bara fokuserar på att bli bäst på tvätt, inte på att sälja korv och drivmedel samtidigt. Sedan är det självklart det fantastiska teamet på Glimra som gör det till ett enkelt val.

Sista frågan: Varför borde man ringa dig om man har bilar i sitt företag?
Det första intrycket av ditt företag och företagets varumärke är ofta din eller dina medarbetares företagsbil. Vill man ge ett seriöst första intryck så hjälper det att bilen är hel och ren.
Vi på Glimra har ett av marknadens mest attraktiva företagserbjudanden för företag i alla storlekar. Ren bil på under 10 minuter. Prisvärt, enkelt och miljövänligt. Dessutom en enkel portal för administration och fakturahantering. Vi finns på över 70 platser i Sverige och är under starkt tillväxt. Kan det bli bättre?

Läs mer om våra företagslösningar på glimra.se/portal-foretag/

Top