fbpx

Glimra välkomnar Susanna Verständig som ny CFO!

Välkommen till Glimra Susanna! Kan du inte berätta kort lite om vem du är? 

Jag är en ekonom från Stockholm som gillar sport och friluftsliv. Just nu är sporten nedprioriterad och jag spenderar större delen av min fritid med min dotter som är ett år gammal.

Du jobbade senast på Vitamin Well som kanske mest är känt för sina drycker och nyttiga bars. Hur kommer det sig att du valt att börja jobba med biltvätt istället?

Glimra är i en spännande fas där jag som CFO har mycket att tillföra. Det känns som ett roligt team att vara en del av. I ärlighetens namn är jag ingen expert på att tvätta bilen men jag ser fram emot att bli ett riktigt proffs. Min Skoda skulle defintivt må bra av att tvättas lite oftare.

Sista frågan: använder du borste när du tvättar bilen eller är det borstlöst som gäller?

Det får tiden utvisa, men jag kommer defintivt att ge borsten en chans!

Top