fbpx

Teckna idag och betala endast 299:- i månaden per bil för upp till 8 tvättar i månaden. (Obs. Begränsat antal!)

Stockholm: Smista Allé 19
Uppsala: Upplagegatan 2

Gör som Ryska Posten, Taxi Stockholm och många fler - Säkra ditt tvättabonnemang redan idag!

En högteknologisk tvättgata där du som förare sitter kvar i bilen.

Gör som 100 andra taxiförare och säkra ditt tvättabonnemang idag! Nu endast 299 inklusive moms i månaden. (Ordinarie 399:-)

Glimra är Sveriges mest prisvärda och moderna biltvätt. Vi tar alltid hand om miljöfarliga ämnen på ett ansvarsfullt sätt.

Svar på vanliga frågor

Vi erbjuder ett tvättprogram som pågår i 7 minuter längst med vår högteknologiska tvättgata. Tvätten innehåller avfettning, underspolning, schamponering, sköljning, lackbehandling, och avslutas med polering.

Vardagar 9-19

Helger 10-18

I dagsläget finns vi i Uppsala och i Smista, Kungens Kurva

Du tecknar ett abonnemang på vår hemsida eller app med din bils registreringsnummer. Vid ditt besök läser vår LPR-kamera av din regskylt och släpper in dig till tvätten. 8 tvättar ingår.

Ditt abonnemang är kopplad till en bil. Vill du tvätta fler bilar tecknar du fler abonnemang. 

Nej, abonnemang till tvättgata har ingen bindningstid.  Annars löper abonnemanget på varje månad och du kan avsluta det när du vill. 

Tvätta enkelt och hitta din närmaste Glimra i appen.

Vi på Glimra vill att det ska vara enkelt och smidigt att snabbt få bilen ren. Dela ut ett Glimra-kort eller särskild app-login till dina anställda. Det har aldrig varit enklare att få bilen att glimra – en ren bil förlänger livet på den.

Top