fbpx

Du som foodorapartner får nu rabatt när du registrerar ditt företag hos Glimra. Bli företagskund idag!

1. Bjud in

Skapa ett företagskonto hos Glimra och bjuder in dina kollegor till kontot.

2. Använd appen

Du och dina kollegor kan enkelt tvätta i appen på alla våra glimra stationer.

3. Prisvärt

Spara både tid och pengar - Få alla kostnader prydligt samlade på en månadsfaktura.

Gör som Ryska Posten, Taxi Stockholm och många fler - bli företagskund och få galet bra priser i våra gör-det-själv-tvättar.

Registrera dig här och kom igång på mindre än 3 minuter

Glimra är Sveriges mest prisvärda och moderna biltvätt. Vi tar alltid hand om miljöfarliga ämnen på ett ansvarsfullt sätt.

Svar på vanliga frågor

Ja, kontakta oss på support@glimra.se med din beställning. 

Glimra har utvecklat en plattform där du som företagare oavsett storlek, enkelt kan registrera dig, bjuda in kollegor och tvätta på alla våra stationer ute i landet med mobilen. Din tvättkostnad sammanställs på en faktura och skickas ut månadsvis. Du kan enkelt få en översikt på vad dina kollegor tvättar för reglera dina kostnader.

När du loggat in är det möjligt att bjuda in dina kollegor till företaget. En inbjuden kollega får möjlighet att betala för tvätten med företaget som betalmetod i appen. När de sedan besöker en station väljer de att betala med Glimras mobilapp och väljer att ta kostnaden på företagskontot.

Mer om hur du tvättar med mobilappen hittar du här; https://glimra.se/sa-funkar-det/

Du bjuder in en kollega via administratörssidan. Din kollega får ett SMS med en inbjudan att koppla sig till företaget. Din kollega kan antingen vara en befintlig användare av Glimras app eller en helt ny användare.

Efter inbjudan får din kollega möjlighet att välja betalning med företaget eller betala privat inför varje tvätt.

Du kan bjuda allt mellan 1-100 kollegor och det finns ingen undre gräns för hur mycket du behöver tvätta för. Våra kunder besöker oss i genomsnitt 1-2 gånger i veckan beroende på säsong och tvättar i snitt för 25-50kr per tillfälle. 

Det är gratis att registrera sitt företag och det tillkommer inga månadsavgifter, fakturaavgifter eller andra extrakostnader. Du och dina kollegor betalar endast för den tid ni tvättar på våra stationer.

Glimra är ett enkelt, prisvärt och miljövänligt sätt att hålla bilen ren. Det tillkommer inga extra kostnader för att använda oss av denna tjänst. För företaget som rengör sin bil regelbundet brukar en tvätt kosta runt 25-50kr per tillfälle.

Ja, det är möjligt att få ytterligare rabatt på Sveriges mest prisvärda biltvätt! Efter registrering får du möjlighet att välja den rabattsats som passar ditt företag bäst. Rabattsatserna är kopplade till en minimumvolym som blir det minsta beloppet som faktureras månadsvis.

Efter registrering får du möjlighet att välja den rabatten som passar ert företag. Kopplat till rabatten finner du en minimumvolym som blir det minsta beloppet som faktureras månadsvis. Du kan med fördel tvätta för mer och få samma rabatt. Under Juni/Juli/Augusti gäller samma rabatt men då är minimumvolymen pausad.

Minimumvolym börjar gälla månaden efter men rabatten får du omedelbart. Väljer du att byta volymrabatt så gör du det utan bindningstid och den nya volymrabatten börjar gälla vid månadsskiftet.

Du har full kontroll över dina kostnader och dina kollegor. Du kan se när de tvättar, vad det kostar och även sätta limiter för vad de får tvätta för per månad. Allt detta hittar du i administrationssidan när du loggat in.

Tvätten sammanställs på en faktura och skickas till dig i slutet av månaden via e-post. Du har möjlighet att addera referens på fakturan under ”inställningar”.

Du hittar alla våra stationer här: https://glimra.se/regioner/

Blev det inte som du hade tänkt dig? Gör din felanmälan här https://glimra.zendesk.com/hc/sv-se . Vi svarar inom 24 timmar!

Skicka oss ett mail till damon@glimra.se eller ring oss på 0770 82 90 40

Tvätta enkelt och hitta din närmaste Glimra i appen.

Vi på Glimra vill att det ska vara enkelt och smidigt att snabbt få bilen ren. Dela ut ett Glimra-kort eller särskild app-login till dina anställda. Det har aldrig varit enklare att få bilen att glimra – en ren bil förlänger livet på den.

Top