fbpx

Stockholm

Globen, Skansen, Slottet. Och Glimra. Letar du efter en enkel, prisvärd och miljövänlig gör-det-själv biltvätt i Stockholm? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Stockholm.

På Glimras smarta gör-det-själv tvättstationer kan du själv enkelt tvätta bilen. Du har koll på tvättförloppet i appen, och det du förbrukar är det du betalar för. Prisvärt, smart och enkelt. För en normalstor bil tar det sällan längre tid än tio minuter att tvätta bilen och kostnaden är ofta mellan 75-125 kronor. Tvätten är lika vårdande om naturen som om din bil eftersom allt spillvatten renas på tvättstationen. Att få din bil fri från vägsalt och smuts har aldrig varit smidigare. Helt glimrande!

Glimra Salem

Mosshagestigen 182, Rönninge
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Glimra Vinsta

Skattegårdsvägen 122, Vällingby
Öppet alla dagar 00:00 – 24:00

Om våra biltvättar

Idag har vi ett sextiotal stationer runt om i Sverige på noggrant utvalda platser. Vi har gjort allt för att du ska kunna tvätta på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv biltvättar. Hos oss tvättar du snabbt, enkelt och miljövänligt. Sätt oss gärna på prov! Vi hoppas att du glimrar minst lika mycket som bilen efteråt.

Top